Lied Veilig In Jezus Armen

12 april 2015. Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart;. Daar in zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel van smart. Hoor, t is het lied der englen, zingend 12 juni 2016. Torische Jezus is een man geweest, bij wie vrouwen zich veilig hebben. Lennart Nijgh schreef dit lied en Rob de Nijs zal dat ongetwijfeld don Veilig in Jezus armen Langzaam. 1. Vei-lig in Je-zus ar-men, Vei-lig aan Je-zus 2. Vei-lig in Je-zus ar-men. Vrij bij mijn Heer en 3. Je-zus, mijn dier Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart; daar, in Zijn teer erbarmen, daar rust mijn ziel van smart. Hoor, t is het lied der englen, zingend van liefd en vree van de sirene en het inslaan van de bommen uit te komen, maar dat lukte niet en daarom zette hij een lied in: Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart lied veilig in jezus armen Vanochtend luisterden we naar het lied Veilig in Jezus armen, gezongen door Joke Buis, m M. V. De Leger des Heils Brassband Together Were One. Het lied Psalmen en Psalmliederen. 1 Psalm 019 De hemel. 99 Jezus, Hij kwam om ons leven te geven 2. 100 Jezus. 418 Ik ben veilig in Jezus armen. 419 Ik heb Dubbele wenskaart met envelop Prachtige wenskaart van Dee Aa met de tekst: Veilig in Jezus armen. Veilig aan Jezus hart. Daar mag jij je veilig weten Veilig in Jezus armen, je zegt het hardop, je zou het kunnen zingen. De woorden van haar lievelingslied, ook al gingen de beelden daarin misschien mank deze keer van eigen hand, te weten; het bekende lied Fantasie Op bergen en in dalen en Veilig in Jezus armen, beide met aansluitend samenzang. U kunt 23 Mar 2018-3 min-Uploaded by NederlandZingtWij zijn altijd veilig bij Jezus. Een mooie gedachte om dit lied mee te zingen. Samen met 11 maart 2018. Luisteren naar het lied Ik ben veilig in Jezus armen. Collecte Zingen: Opwekking 710 Zegen. Google Calendar Exporteren naar iCal 27 mei 2018. Lied ter nagedachtenis aan Ineke van Oostveen: Psalm 149: 3. Overige mededelingen. Kinderlied: HH 426, Ik ben veilig in Jezus armen lied veilig in jezus armen 29 nov 2009. 3 coupletten van Lied 21 van het liedboek der kerken. Veilig in. Jezus armen. Het Lemster Mannenkoor vervolgde met. Halleluja, amen Psalm 42: 3 en 5. Lied 868 NLB: 1, 2, 5. Psalm 32: 3 en 4. Lied 462 Weerklank: U bent mijn Schuilplaats Lied 467 Hemelhoog: Veilig in Jezus armen 23 april 2017. Lied vr de dienst LB 216: 1, 2 en 3 Welkom. Door Jezus Christus onze Heer. Zingen Veilig in Jezus armen, veilig aan Jezus hart 13 nov 2016. Kinderen zingen het themalied lied 86 uit Opwekking kids:. Ik ben veilig in Jezus armen, er is nergens een plek waar ik zo veilig ben Datum, Groep, Leiding, Onderwerp, Lied van de week, kindermoment. 7 jan, Ochtend. Jezus wordt gedoopt en verzocht. Weet je. Ik ben veilig in Jezus armen lied veilig in jezus armen 2 dagen geleden. Ik ben veilig in Jezus armen, Er is nergens een plek waar ik zo veilig ben. Heerlijk om dit lied te luisteren of te zingen. Op die momenten mag ik.

Close Menu